@kahvilanikolai

Jäätelöt

Jäätelöt

Artesaanijäätelömme tehdään käsityönä Jukolanportissa. Jäätelön valmistuksessa pyrimme käyttämään paikallisia raaka-aineita ja luonnontuotteita.

Italialaistyyppinen gelato jäätelömme sisältää vähemmän rasvaa kuin tavallinen kermajäätelö sillä sen pohja on enimmäkseen maitoa. Emme pumppaa jäätelöömme myöskään ilmaa, joten se on täyttä tavaraa ja painaa enemmän kuin tavallinen jäätelö. 

Käytämme kotimaista, laktoositonta maitoa ja kermaa. Marjat poimitaan itse Ilomantsista.

Sorbeteissa käytämme myös kotimaisia marjoja ja tuoreita hedelmiä. Sorbetit ovat maidottomia ja vegaanisia. 

Vapusta syksyyn jäätelökioskimme palvelee Taitokorttelissa Joensuun keskustassa.

Sisällöntuotanto Fonari Oy

Mainostoimisto Ideaomena